Online-tilaukset

Kuljetusajat arkisin klo 10:30 – 20:00, la-su klo 12:00 – 18:00.

Kaikki ruokatilaukset on tehtävä viimeistään yksi (1) tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa. Tämä tarkoittaa, että sekä netin kautta että puhelimitse tehtävät tilaukset on tehtävä viimeistään arkisin kello 19:00 ja la-su klo 18:00.

Kuljetusalueiden postinumerot

Toimitusalueemme on: postinumerot 00760, 00761, 01200, 01230, 01260, 01380, 01370 ja 01300.


01. Alkuruoat02. Kana03. Porsas04. Nautaa05. Ankka06. Kasviksia07. Meren antimia08. Paistetut riisit ja nuudelit09. Lasten annokset10. juomat

TOIMITUSEHDOT

Tilausten toimitusaika

Tilausten toimitusaika on 30 – 60 minuuttia tilauksen saapumisesta. Pyrimme toimittamaan ruoat mahdollisimman nopeasti perille. Huomioittehan, että toimitusaikaan voi vaikuttaa toimituskohteen sijainti, ravintolan ruuhkatilanteet, liikenneruuhka sekä ajo-olosuhteet(myrsky, liukas maanpinta, rankka lumisade tai kolari). Tästä syystä pyydämme Teitä tekemään varaukset hyvissä ajoin. 

Toimitusehdot

Kultalehti Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusaikaa ylivoimaisen esteen sattuessa. Tällaisia ylivoimaisia esteitä ovat mm. keittiölaitteiden, atk-laitteiden tai kuljetuskaluston yllättävä rikkoutuminen, web-palvelun toimintahäiriö, sekä haasteelliset liikenne- ja sääolosuhteet.

Tilausehdot

Tilausta tehdessään on asiakkaan annettava nimitiedot, puhelinnumero ja tarkka toimitusosoite ja mahdolliset ovikoodit. Asiakkaan täytyy varmistaa, että hänet saadaan puhelimitse kiinni kun tilausvahvistus on saapunut asiakkaan perille sähköpostiin. Mikäli huomaamme, että tilattua tuotetta ei ole saatavilla tai on loppunut, ehdotamme asiakkaalle toista vaihtoehtoa soittamalla. Siksi on tärkeää että asiakas pitää puhelimen aktiivi-tilassa koko ruoan toimitusajan.

 

Oikeutamme laskuttamaan asiakasta odotusajasta seuraavilla ehdoilla:

 • Asiakas ei ole antanut ovikoodia jolla ovi aukeaa
 • Asiakasta ei useista soittoyrityksistä huolimatta saada tavoitettua puhelimen välityksellä
 • Puhelin on jatkuvasti varattuna, puhelimeen ei toistuvista soittoyrityksistä huolimatta vastata, tai puhelin on kuuluvuusalueen ulkopuolella
 • Asiakas ei avaa ovea
 • Kuljettaja joutuu tarpeettomasti odottamaan asiakasta sen jälkeen kun hänet on saatu puhelimitse kiinni. Odotamme asiakasta enintään viisi (5) minuuttia. Jos asiakas ei ilmesty noutamaan ruokaa, lähetämme laskun jälkikäteen tämän antamaan osoitteeseen lisättynä laskutussumma viisi (5) euroa.
 • Internetin kautta tehtyjä tilauksia kuljetusalueen ulkopuolelle emme toimita, mikäli asiakkaan kanssa ei ole asiasta erikseen sovittu.
 • Pila-tilauksista teemme rikosilmoituksen poliisille.

 

Tilauksen peruuttaminen ja muuttaminen

Tilauksen voi peruuttaa, mikäli annoksen tekemistä ei ole aloitettu. Peruutukset tehdään puhelimitse mahdollisimman ajoissa numeroon 045-6108200. Mahdolliset muutokset, kuten vaihto toiseen ateriaan tehdään samaan puhelinnumeroon.

Ruoka-aineallergiat

Jos Sinulla on jokin ruoka-aineallergia, varmista tuotteen sopivuus soittamalla numeroon 045-6108200. Puhelinmyyjä puhuu joko suomea tai englantia, useimmiten englantia.

Hinnat ja verot

Kaikki tuotteemme sisältävät lain mukaisen arvonlisäveron. Ruoka-annosten alv. on 14 %. Juomien ja mietojen alkoholijuomien 24 %.

Asiakastietorekisteri

Asiakkaan antamat tiedot ovat luottamuksellisia, niitä käytetään vain ravintolaliiketoimissa. Emme luotava tietoja ulkopuolisille.

Asiakaspalautteet

Kaikenlaiset palautteet ovat tervetulleita. Palauteet voi antaa nettisivuillamme palaute-osiosta tai sähköpostitse info@kultaleopardi.fi

Maksutavat

 • Hyväksymme seuraavia maksukortteja: Visa, Visa Depit, Visa Electron, Master Card, lounasseteli ja käteinen.
 • Emme ota vastaan Eurocard, Diners, American express eikä smartum-seteleitä
 • Maksut tehdään annosten noutoyhteydessä
 • Mahdollisista muista maksutavoista voidaan neuvotella erikseen puhelimitse 045-6108200 tai sähköpostitse info@kultaleopardi.fi

Juhla- ja suurtilauksissa toimitamme ruokaa myös kuljetusalueemme ulkopuolelle, josta voidaan erikseen neuvotella sähköpostitse info@kultaleopardi.fi tai puhelimitse 045-6108200.

 

Kuljetukset yrityksiin

Yritysasiakkailla on mahdollista saada noin 10 % alennusta yrityssopimuksilla.

Kuljetukset yrityksiin pätee samat ehdot kuin kotitalouksiinkin. Toimitamme myös kuljetusalueemme ulkopuolelle, josta voi neuvotella sähköpostitse tai puhelimitse.